Stralende Foto's - Artikelen

Koeien van Stitswerd en Testen 5G-netwerk?

January 29, 2017
In een nieuwsbrief van 'Verminder Electrosmog' werd geschreven over het testen van het 5G-netwerk in Groningen. Er werd daarbij een link gelegd naar de onverklaarbare paniekaanvallen van koeien in 5 stallen die in de buurt van de testmasten zouden staan. Hieronder presenteer ik het stukje uit de nieuwsbrief:

KOEIEN ONRUSTIG, ZOU HET DOOR DE STRALING KOMEN?
 
Quote van Kees:

"Zojuist heb ik de vrouw van Boer Oudman in Groningen gebeld en haar verteld van het uittesten van het G5 netwerk in Noord Groningen. De koeien in haar stal raken met zijn allen (en ook bij 5 naastgelegen boerderijen), precies op het zelfde moment in volledige paniek, beginnen te zweten, gaan angstig in een hoek staan en drukken elkaar haast dood. En dit alles precies op hetzelfde moment ook in 5 naastgelegen boerderijen. Mijn conclusie de techneuten van het G5 test station in Loppersum. vlak bij de boerderijen testen de frequenties uit. DIT MOET TEGEN GEHOUDEN WORDEN?? En we moeten absoluut zien te voorkomen dat dat 5G netwerk er ooit komt. Boerin Oudman was erg blij met mijn telefoontje en had al van meer mensen gehoord dat het met het uittesten van het G5 netwerk te maken kan hebben. Alle steun is welkom!" 

Link naar krantenartikel 
 

Negen Zendstations aan de Maldense Ambachtsweg met een LTE erbij

February 23, 2014

Als je over de broekkant rijdt in het Gelderse Malden kun je ter hoogte van de kruising met de Malderburchtstraat een fikse zendmast ontwaren aan de westkant.

Om dichterbij te komen moet je naar het industrieterreintje aan de Ambachtsweg. En daar naast de milieustraat en tegenover de dierenartspraktijk Malden Mook zie je een imposante mast met een drietal ronde schotels en een flink aantal stralingskanonnen.

Hier kunnen we genieten van het noeste werk van T-mobile en KPN. T-Mobile heeft hier d...
Continue reading...
 

Opgescheept met Twee T-Mobile GSM-Masten op de Schependomlaan

March 10, 2012

Sinds mijn laatste aanvulling op deze site (oktober 2011) is er een nieuwe feature bijgekomen op de site van UMTSMASTEN.NL (1) en wel dat het nu ook mogelijk is om te zien welke provider de mast in beheer heeft.

Want helaas werkt het zo dat we niet alleen de stralende mastendeken van één netwerk om ons heen hebben, maar de stralende mastendekens van iedere provider. 

Misschien leuk als je wilt weten van welke provider nu die mast is bij jou op de hoek. Kijk dan maar eens op de site van umts-m...
Continue reading...
 

Academische Straalzenders op Spinoza (met leuk zwart verfje)

October 1, 2011

Op een zonnige zomerse herfstdag werd mijn aandacht getrokken door de straalkanonnen op het Spinozagebouw van de de Radboud Universiteit. Het Spinozagebouw is een soort halve variant van het 20-verdiepingen-tellende Erasmusgebouw.
Dit gebouw is de trotse eigenaar van drie masten. Zo hebben we daar op 45-meter hoogte één UMTS-mast en één GSM-900-mast.

Iets lager, op 38,2 meter, hebben een lichtelijk gecamoufleerde UMTS-mast die weinig opvalt door een geinig zwart verfje eroverheen. Zie de ...
Continue reading...
 

De GSM-mast op het verpleeg- en verzorgingshuis de Meent in Groesbeek (ZZG Zorggroep)

April 2, 2011

Nabij de molen in Groesbeek staat het verpleeg- en verzorgingshuis 'De Meent' van de ZZG Zorggroep. Zoals je kunt zien pronkt er een mooie GSM900-mast boven de ingang van het gebouw aan de Meent 2 (op zo'n 18 meter hoogte).

We hebben al eerder aandacht besteed aan verpleeg- en verzorgingshuizen die ook verwend zijn met een of meerdere masten op het pand. Vooral Nijevelt aan de Heyendaalseweg in Nijmegen is goed voorzien.  

Met betrekking tot masten en verzorgingshuizen is er iets bijzonders aan...
Continue reading...
 

Goede Ontvangst bij Volkstuintjes Heikant in Malden (Vinkenlaan)

January 16, 2011
 

Na 8 zendmastlocaties in Nijmegen bezocht te hebben werd het wel eens tijd buiten de gemeentegrenzen te kijken en zo kwam ik uit op de Groesbeekseweg van Malden naar Groesbeek in de gemeente Malden.

Ergens halverwege staat deze stoere paal trots zijn stralende arbeid te verrichten, tenminste dat zou je verwachten als je UMTS/GSM-masten bovenin ziet.

Vanaf de groesbeekseweg zie je hem staan achter de volkstuintjes op het gebied dat Heikant wordt genoemd. Als je langs de moestuintjes loopt kom ...
Continue reading...
 

Frijhof Nijmegen goed bereikbaar door Zendmasten bij de buren van het Canisius College

December 19, 2010
Na een nacht met de nodige sneeuwval liepen we eens door het Goffertpark. Buiten veel vrolijk sleeënde kinderen werden we verrast door opnieuw twee zendmasten op een schoolgebouw. 

Laatst had ik het al gehad over de opvallend laaggeplaatste masten op het ROC-gebouw aan de Vossenlaan in Nijmegen. Nu zagen we dat er twee masten zijn aangebracht op het gebouw van het Canisiuscollege aan de Goffertweg.

Zo vinden we op 20,6 meter hoogte een GSM900 mast en een UMTS-mast. Wat verder op de Ploegstraat...
Continue reading...
 

GGz (Pro Persona) aan Nijmeegsebaan straalt met 7 Masten

December 12, 2010


Op het GGz-Nijmegen-terrein aan de Nijmeegsebaan 61 (het voormalige PCN) vinden we een hoofdgebouw die een hoeveelheid masten huisvest die er mag zijn, namelijk 7.

Het gaat hierbij om 3 UMTS-masten op een hoogte van 33-37 meter, 3 GSM900 masten (op een hoogte van 29-37 meter) en ook nog een GSM1800 mast op 37,5 meter hoog.

Als je een paranoïde inslag hebt dan doen zoveel masten het waarschijnlijk niet goed voor je persoonlijke geestelijke gezondheid. En het gekke is, je hoeft er niet eens para...
Continue reading...
 

ROC Welzijn aan Vossenlaan Nijmegen met drie lage Zendmasten

December 12, 2010

Vandaag aandacht voor de imposante opstelling op het ROC gebouw voor Zorg en Welzijn aan de Vossenlaan in de wijk Hazekamp in Nijmegen.

Zoals je op de foto kunt zien staat deze kolos van een zendmast op een relatief lage hoogte. De plekken waar ik eerder ben geweest hadden vaak toch minstens een hoogte van 30 meter. Alleen de masten op het winkel-woningcomplex in het winkelhart van Hatert waren op 24 meter hoogte.

Hier hebben we dus te maken met een primeur: de allerlaagste masten tot op heden...
Continue reading...
 

Meer Masten bij het NEC Stadion de Goffert dan alleen Lichtmasten

December 11, 2010

Het Goffertpark van Nijmegen is inmiddels een begrip in het hele land. Niet alleen door de prestaties van de voetbalclub N.E.C., maar ook door de vele concerten die er worden gegeven. En dan heb ik het niet eens over de circussen die er ook met een zekere regelmaat neerdalen.

Hiernaast zie je een stemmige decemberfoto, met een flinke kerstboom met de nodige lampjes erin. Ook wappert daar fier in de top de rood-groen-zwarte vlag van de Nijmeegse Eendrachts Combinatie.

Ik ben zelf niet echt een ...
Continue reading...
 

Make a Free Website with Yola.